Stäng
Framtidsmedia

Om Framtidsmedia

 

Framtidsmedia er spesialister i forretningsutvikling og salg innen media og tilbyr høykvalitative og nytenkende markedsføringskonsept innen to hovedområder: rekrutteringsmarkedsføring og målrettet markedsføring.

Rekrutteringsmarkedsføring

Vi var først ute med å introdusere begrepet rekrutteringsmarkedsføring, som består av både tradisjonell jobbannonsering og employer branding. Våre produkter innen disse områdene er designet for å hjelpe våre kunder med å finne rett kompetanse og bygge sitt varemerke som arbeidsgiver i et stadig mer konkurranseutsatt arbeidsmarket.

Målrettet markedsføring

Innen området målrettet markedsføring tilbyr vi produkter som gir våre kunder mulighet til å nå ut med rett budskap til rett målgruppe, i både nisjede og brede kanaler. Det kan handle om alt fra å starte en politisk debatt rundt et utvalgt tema, eller å vise den forretningskritiske verdien av en viss type IT-tjenester til beslutningstakere. Uansett budskap, målgruppe og hensikt med din aktivitet vil vi gi deg rett kanal for å lykkes.

Takket være eksklusive partnerskap med noen av Nordens største mediehus, har vi mulighet til å kontinuerlig utvikle og presentere nye ledende mediekonsept. Målet er helt enkelt å alltid ligge et steg foran, for å kunne bistå våre kunder og partnere med de mest nytenkende og fremste produktene på markedet.

Vi er stolte partnere til blant andre